Skip to main content

Ολοκλήρωση του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν!!!
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με θέμα «Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής (well-being)».
Η διοργάνωση του διαγωνισμού εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Υπεύθυνης και Βιώσιμης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με Υπεύθυνη την Επίκουρη Καθηγήτρια Κλεοπάτρα Μπαρδάκη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις έξι ομάδες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, για την πρωτοβουλία, την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους! Οι ομάδες παρουσίασαν με επιμέλεια και ενθουσιασμό τα επιχειρηματικά τους σχέδια! Οι πρωτότυπες ιδέες τους έφεραν στο προσκήνιο ιδιαίτερα καινοτόμες λύσεις στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, του σεβασμού στο περιβάλλον, της προώθησης της ποιότητας ζωής, καθώς και της υπεύθυνης εφαρμογής της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου και των οργανισμών.
Την 1η θέση μοιράστηκαν δύο ομάδες: οι Γρηγόρης Λευκέλης, Γιάννης Μαυροδήμος, Ηλίας Παναγόπουλος και Ευάγγελος Σπανέλλης για την επιχειρηματική ιδέα τους “toIXmou” και οι Ελένη Ισπόγλου και Ζωή Κοσμίδου για την επιχειρηματική ιδέα “WOOFER”!
Τη 2η θέση κατέκτησε η ομάδα με μέλη τους Σοφία Καντηλιεράκη, Σοφία Κουβαβά και Δημήτρη Αλεξόπουλο, για την επιχειρηματική ιδέα “EmpowHER”! Mέντορες τους ήταν οι Αναπληρωτές Καθηγητές Δημήτριος Ζμπάινος και Κατερίνα Αντωνοπούλου.
Έπαινοι και συγχαρητήρια αξίζουν και στις υπόλοιπες ομάδες για τη συμμετοχή και την αξιόλογη προσπάθειά τους!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ και αναλυτικό Δελτίο Τύπου! https://rb.gy/1xfu3g

Leave a Reply